Despre xStock

5/5

Echipa dinamica si profesionista convinsa ca principala diferenta dintre succes si esec sta in planificarea initiala. Plecam intotdeauna de la premisa ca trebuie sa controlam lucrurile in totalitate, planificand si dezvoltand un proiect “à la carte”. Experienta ne ajuta atat in luarea deciziilor, cat si in executarea intr-un timp scurt a oricarei sarcini.

Ai onoarea sa votezi acest articol.

Echipa

Avem in dotare oameni extrem de pregatiti care stiu sa transpuna grafic ideea clientului intr-o maniera frapanta. Punem mare accent pe sinceritatea in relatia cu clientul, oferind consultanta si sfaturi. Echipa noastra este alcatuita dintr-un sistem bine pus la punct in care fiecare membru are un rol specific.

Cum realizam proiectele

Punem mare accent pe cuvintele clientului si facem o schema cu dorinta acestuia. Se impart sarcinile in functie de complexitatea si marimea proiectului, lasand posibilitatea de a discuta mereu inter-departamente pentru modificari si adaptari ulterioare. Fiecare dintre membrii echipei este capabil sa se descurce singur, dar noi consideram ca in echipa lucrurile sunt realizate mult mai rapid si mult mai eficient, minimizand rata erorilor.

Client

Misiunea noastra este sa transpunem ideile clientului cat mai specific posibil si mergem dupa premisa ca o firma de renume se bazeaza pe recomandarea cumparatorilor. Probabil cea mai importanta parte a muncii noastre se rezuma la satisfactia clientului.