Servicii optimizare SEO Bucuresti

4.5/5

Exista doua parti cand vine vorba de SEO: SEO pe pagina de optimizare si in afara acestei pagini (link building). Rezultatul unei optimizari realizate perfect este plasarea superioara si durabila in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie specifice. Rezultatul al doilea este traficul. Rezultatul traficului marit este cresterea veniturilor si a clientilor.

Acest lucru este realizat prin punerea in aplicare a tuturor tehnicilor noastre dovedite, strategii care va vor plasa in tip pe toate marile motoare de cautare (Google, Yahoo!, Bing).

Cele mai multe companii cred ca pot pur si simplu sa construiasca un site web si vizitatorii vor veni. Acest lucru nu este general valabil. Sunteti in competitie cu milioane de alte site-uri. Cu 80% din vanzari care provin de la motoarele de cautare, cresterea vizibilitatii in motoarele de cautare importante este decizia hotaratoare pentru orice afacere online.

Ai onoarea sa votezi acest articol.

Succesul website-ului dvs incepe cu optimizare SEO

Probabil va doriti ca site-ul dvs sa ajunga in fata cat mai multor oameni. Serviciile noastre de optimizare  SEO va ofera rezultate de lunga durata, care se extind dincolo de o crestere temporara si rapida in top-uri. Va vom ajuta sa ocupati o pozitie mai buna in clasamente, sa obtineti un trafic mai mare dar si mai multe vanzari pe termen lung.

Motoarele de cautare se concentreza pe recompensarea acelor site-uri web care ofera oamenilor experiente excelente si continut valoros. Tehnicile noastre de SEO nu sunt numai eficiente, dar, de asemenea, semnificative. Ne concentram pe crearea de site-uri pe care oamenii doresc sa le viziteze, iar motoarele de cautare sa le scaneze.

Afacerea dvs este unica: are obiective unice, clienti si nevoi. De aceea, toate serviciile SEO pe care le oferim pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor afacerii dvs, dar si bugetului.

Consultantii nostri vor vorbi cu dvs despre obiectivele de afaceri. Vor face cercetare in industria dvs, legata de concurenta dvs, si vor considera cuvintele cheie pe care doriti sa le tintiti. Vi se vor oferi actualizari regulate, detaliate despre traficul si modul in care functioneaza site-ul.

Stim ce functioneaza, ce nu, si ce noi tehnici putem testa. Ne pregatim un mix optim de strategii pentru a realiza obiectivele specifice, rezultand un raport mai mult decat eficient cost-calitate.

  1. Consultanta initiala site
  2. Cercetarea cuvintelor cheie
  3. Modificarile datelor meta
  4. Consultanta cu privire la continutul primei pagini
  5. Modificari interne de text link
  6. Scris de continut (se pot aplica taxe suplimentare)
  7. Configurarea si implementarea Google Analytics / Google Webmaster Tools
  8. Configurarea si punerea in aplicare a ‘Bing Instrumente pentru webmasteri’
  9. Clasamente / rapoarte de stare