Google: indexari, fonturi, tools, analytics 5/5 (1)

Indexari Website-uri
Cand Google viziteaza site-ul dvs., el detecteaza paginile și link-uri noi și actualizate, și poate folosi aceste informații pentru a actualiza indexul Google, care este folosit atat pentru Google Web Search cat si și pentru Custom Search. Puteți solicita, de asemenea, indexarea imediata de URL-uri noi sau actualizate, astfel incat cele mai recente versiuni ale acestor pagini sunt incluse in motorul de cautare personalizat in termen de 24 de ore. (Solicita indexare si nu are vreun efect asupra rezultatelor Google)

Google fonts
API Google Fonturi este compatibil cu urmatoarele browsere:
Opera: Versiune 10.5+
Microsoft Internet Explorer: versiunea 6+
Mozilla Firefox: versiune: 3.5+
Apple Safari: versiunea 3.1+
Google Chrome: versiunea 4.249.4+
Comportamentul browserului variaza in funcție de tipul de browser. Unele browsere vor afișa doar textul dupa ce fișierul de font este incarcat, altele vor folosi fontul rezerva din stiva font.

Google tools
Cei mai multi dintre noi folosesc Google și serviciile sale de zi cu zi. Motorul de cautare, Gmail și YouTube sunt cateva dintre cele mai populare produse Google. Dar cati dintre voi stiau ca Google are, de exemplu, un instrument pentru crearea de diagrame? Și daca ai ști, ai stii cum se foloseste? News, Alerts, Bookmarks,  Trends, Gmail Labs, Contact si Shopper sunt alte servicii Google foarte populare si utile.

Google Analytics
Google Analytics este un serviciu de analiza web oferit freemium de Google care urmarește traficul si rapoartele. Google a lansat serviciul in noiembrie 2005, dupa achiziționarea Urchin. Google Analytics este acum unul dintre cele mai utilizate servicii web analytics de pe internet. Combinat cu AdWords, utilizatorii pot examina acum campanii online prin urmarirea calitatii paginii de destinație și conversii. Ar putea include vanzari, lead generation, vizualizarea pentru o anumita pagina, sau descarcarea unui anumit fișier.

 

Ai onoarea sa votezi acest articol.

Leave a Reply