Gazduire website

5/5

Majoritatea firmelor ce aleg sa se reprezinte in mediul online depind de capacitatile agentiei care se ocupa de partea de gazduire web. Agentia noastra de hosting ofera spatiu de Internet pe care pot fi incarcate date cu caracter personal sau de afaceri pe care clientii sau simplii vizitatori le pot accesa de oriunde.

Era in care traim arata cu tarie ca mediul online se dezvolta din ce in ce mai mult, iar o identitate bine definita pe Internet este mai mult decat necesara pentru succes. De aceea noi va punem la dispozitie servicii profesionale de web hosting pe care le puteti configura in mai putin de 5 minute.

Ai onoarea sa votezi acest articol.

Cum functioneaza serviciul nostru de gazduire web?

Odata ce ati cumparat un plan de web hosting, Xstock.ro stocheaza site-ul dvs pe unul din serverele noastre si ii atribuie un DNS unic. DNS-ul serveste ca adresa care permite oamenilor din intreaga lume sa gaseasca si sa vizualizeze site-ul dumneavoastra. Este necesara aceasta adresa unica pentru ca oamenii sa poata vedea site-ul.

Modul in care alegeti serviciul de web hosting se va reflecta in mod direct asupra business-ului pe care il detineti sau asupra brand-ului personal. Cei mai importanti factori care pot fi inclusi in aceasta ecuatie sunt rapiditatea host-ului (viteza cu care se incarca paginile web), supportul (care in cazul nostru este disponibil 24/7), up-time-ul (timpul in care site-ul va sta online, la noi pe server este de 99,99%), dar si securitatea acestuia (un plan bun de securizare poate scuti pe oricine de batai de cap inutile).

Prin achizitionarea unui pachet de gazduire web, cumparati, de fapt, spatiu pe unul din serverele noastre. Este similar cu spatiul de pe hard disk din computer, dar serverul nostru permite ca fisierele site-ului dvs. sa fie accesate de oriunde. Configurarea dureaza mai putin de 5 minute.