5/5 (1) Cum facem Web design in Bucuresti?

Webdesign-ul cuprinde multe abilitați și discipline diferite in realizarea și intreținerea de site-uri web. Diferite domenii de webdesign includ design grafic web; design de interfața; de creație, inclusiv coduri standardizate și software-uri; ghidul de experiența; și optimizarea motorului de cautare.
Adesea, multe persoane vor lucra in echipe care acopera diferite aspecte ale procesului de proiectare, deși unii designeri le pot acoperi in parte. Termenul webdesign este in mod normal folosit pentru a descrie procesul de proiectare cu privire la front-end (partea de client). Webdesign-ul suprapune parțial inginerie web in domeniul de aplicare mai larg al dezvoltarii web.

O scurta istorie:
in 1996, Microsoft a lansat primul sau browser competitiv, care a fost completat cu propriile sale caracteristici și tag-uri. Acesta a fost, de asemenea, primul browser, care, la momentul respectiv a fost vazut ca o tehnica de creație obscura. Marcajul HTML a fost inițial destinat pentru afișarea datelor tabulare. Cu toate acestea, designerii si-au dat seama repede depotențial folosind tabele HTML pentru a crea diverse si complexe structuri, multi-coloane care nu au fost altfel posibile.
Site-urile HTML au fost limitate in opțiunile lor de proiectare, cu atat mai mult cu versiunile anterioare de HTML. Pentru a crea modele complexe, multi webdesigneri au trebuit sa foloseasca structurile de masa complicate sau chiar au folosit imagini spacer .GIF goale pentru a opri celulele tabelului goale de colaps. CSS-ul a fost introdus in decembrie 1996 de catre W3C pentru a susține prezentarea și aspectul. Acest lucru a permis codului HTML sa fie semantic și de prezentare, care a ajutat la imbunatațirea accesibilitații internetului.

W3C a lansat noi standarde pentru HTML (HTML5) și CSS (CSS3), precum și noul JavaScript API, fiecare ca un standard nou, dar individual. Cu toate acestea, in timp ce HTML5 termenul este folosit doar pentru a se referi la noua versiune a HTML și unele JavaScript API, a devenit obișnuit sa-l foloseasca pentru a se referi la intreaga suita de noi standarde (HTML5, CSS3 și JavaScript).

Ai onoarea sa votezi acest articol.

Leave a Reply