Creare site

5/5

Crearea unui site este un proces complex care necesită o echipă de profesioniști în materie de design, coding și marketing. Compania noastră dispune de resursele necesare pentru a transforma utilizatorii în clienți ce generează rapid conversii și aduc vânzări pentru business-ul dumneavoastră.

Să vedem care sunt pașii ce trebuie urmați pentru crearea unui site.

 1. Alegerea unui mesaj
  Ce vreți să transmită site-ul dumneavoastră? Prin ce este unic produsul/serviciul pe care îl puneți la dispoziția clienților? Venim cu întrebări cheie pentru a trasa pe hârtie scheletul a ceea ce urmează a fi un site web de succes.
  Înregistrăm domeniul cu numele companiei dumneavoastră și ne apucăm de treabă. Schema de culori, design-ul, coding-ul și micile detalii le stabilim împreună.
 2. Design interactiv
  Pătrundem adânc în compania dumneavoastră pentru a produce un design care proiectează extratordinar valoarea acesteia utilizatorului, urmărind povestea brandului și punctele forte. Producem design-uri memorabile, incredibile, care sunt incredibil de utilizat.Nu am uitat că suntem în 2015 și utilizatorul vrea totul imediat.
 3. Marketing digital
  Echipa noastră de profesioniști analizează piața intensiv și produce strategii pe care noi le vom implementa la momentul potrivit pentru a atinge obiectivele de SEO si marketing.

Ai onoarea sa votezi acest articol.

Construim branduri cu solutii la 360°

Strategia noastră ”Full Service” pune pe masă toate secretele succesului online. Pe lângă etapele clasice de creare și dezvoltare site, care țin de expertiza noastră, punem mare accent pe lucrurile care chiar contează.

Rezulatele

 • Sunt proiectate sa genereze trafic.
  Serviciile noastre sunt proiectate să trimită utilizatori de calitate către site-ul dumneavoastră. Prin ”calitate ridicată”, ne referim la vizitatori care aduc valoare. Potențiali clienți, în orice industrie, care se încadrează în necesitățile demografice și bugetare.
  Dăm tot ce putem pentru a crea un site web care să aducă vizitatori de pe motoarel de căutare, optimizând inteligent platforma creată pentru rezultate maxime.
 • Sunt proiectate sa transforme vizitatorii în clienti.
  Design-ul, planificarea și proiectarea sunt integral optimizate pentru creșterea șanselor ca un vizitator care ajunge pe site-ul dumneavoastră să devină mai mult de atât. Totul este construit pentru ca acesta să ia o decizie mult mai ușor – fie că este vorba de o achiziție, descărcarea unui document sau utilizarea unui serviciu.
  Aceste decizii și acțiuni luate de client se numesc ”conversii”. Fiecare site web are o rată de conversie – procentul de vizitatori care ”cumpără”. Noi suntem specializați în creare site-uri care cresc rata de conversie prin design superior, conținut și utilizare inteligentă.
 • Sunt construite sa creeze clienti pe termen lung.
  Odată ce un vizitator devine client pe site-ul dumneavoastră, noi vrem să nutrim acea relație companie-client. Acest lucru va duce la o evoluție fabuloasă a business-ului în viitor și facem acest lucru prin servicii de web development de calitate.