Creare magazin online

2.5/5

Nu aveti nevoie de niciun fel de experienta tehnica sau de design pentru a crea cu usurinta un magazin online de succes.
Pur si simplu alegeti un design elegant din portofoliul nostru pentru site-uri de comert electronic sau aduceti varianta pe care o doriti, iar impreuna cu echipa noastra veti personaliza cu usurinta procesul de creare magazin online, veti adauga produse si foarte rapid veti fi gata pentru a accepta plati. Aveti intrebari suplimentare? Pur si simplu intrebati un membru al echipei noastre ce va fi mai mult decat fericit sa va ajute.

Indiferent daca aveti deja produse sau intentionati sa deschideti o afacere in mediul online, Xstock.ro reprezinta solutia completa pentru dvs.

Ai onoarea sa votezi acest articol.

Realizare eCommerce, Shopping Cart

Veti avea toate caracteristicile pe care doriti, nici unul pus la intamplare. Xstock se ocupa de toate problemele de vanzare cu amanuntul online. Veti avea control deplin asupra design-ului site-ului dvs in timpul procesului de creare magazin online, veti putea adauga produse cu usurinta, iar interfata de control va fi personalizata dupa preferinte.

Veti putea alege din peste 100 de template-uri frumoase sau puteti opta pentru un desgin complet personalizat pentru magazinul online. Platile instantanee cu carduri de credit vor putea fi incorporate in doar cateva minute, la fel ca si PayPal, iar acestea vor fi criptate pentru o siguranta cat mai buna – atat a clientilor, cat si a dvs.

La orice ora din zi sau noapte, membrii echipei noastre vor fi disponibili pentru a va asista in cazul in care intampinati probleme, va vor ajuta la configurare si vor fi acolo pentru a aduce afacerea dvs la un cu totul alt nivel.

Practic, cea mai importanta problema ce apare intr-un proces de <strong>creare magazin online</strong>, este simplitatea pe care cumparatorul trebuie sa o simta atunci cand viziteaza site-ul. Cu cat este mai complex, cu atat se vor pierde potentiale vanzari. De aceea, toate design-urile noastre au la baza un punct de plecare simplu si inteligent prin care target-ul este tintit mai bine.

De asemenea, ne ocupam de integrarea marketing-ului prin E-mail in magazinul dvs online, va putem asista in realizarea unor companii prin E-mail targetate, iar interfata simpla si usor de inteles va face mult mai usoara crearea unor E-mail-uri sofisticate ce vor putea fi trimise in secunde.

Magazinul online va contine rapoarte exacte pentru a intelege cat mai bine traficul si vanzarile, vor fi monitorizate diversele canale de vanzari si monitorizate diverse produse si reduceri pentru imbunatatire.